top of page

Sidmar MotorRijders

WELKOM

Wanneer je een motorrijder bent, zal je ongetwijfeld wel al van SMR (Sidmar Motor Rijders) gehoord hebben, want we bestaan al 20 jaar. Toch leert de ervaring ons dat veel mensen niet weten wat we eigenlijk doen en wat de bedoeling is van dat clubje. Deze pagina zal trachten om daar een beetje meer duidelijkheid over te scheppen en misschien kan het wel de aanzet zijn om u ook te laten aansluiten.

 

Scroll omlaag om alles te weten te komen over de Sidmar Motor Rijders. 

Website Sidmar Motorrijders

Site is best te openen met de browsers Microsoft Edge of Google Chrome.

Wie is SMR? 

SMR ziet zich als een groep gelijkgestemden wat betreft het motorrijden.
We zijn mensen die er dol op zijn om met de motor of de scooter (types die vlot kunnen volgen in het verkeer) te gaan toeren op een rustige manier.  Sommigen verkiezen de rust, anderen nemen hun partner mee 🙂. Ons ledenaantal schommelt tussen de 30 en 50 personen. Denk nu niet dat de motorclub uitsluitend een mannenwereld is, neen, want ongeveer 10% van onze leden zij dames.

Wat doet SMR?

Vanaf het begin van het motorseizoen (maart) tot aan het einde (half oktober) wordt er elke maand een rit  ingericht waaraan iedereen kan deelnemen. We komen samen aan post 1 en op het afgesproken uur (meestal 9 uur) wordt er vertrokken.  Wat de ritten betreft hebben we voor elk wat wils.  dit zowel qua lengte als wat betreft de moeilijkheidsgraad. Zij hebben echter allen hetzelfde gemeen: rustig toeren en de mensen de gelegenheid geven om van de omgeving te genieten. De richtlijn is dat er na max 1,5 u. gestopt wordt om een koffietje te nuttigen of om gewoon wat gezellig te praten.

Naast de dagritten wordt er ook elk jaar een familierit georganiseerd die tot doel heeft om er met de partners op uit te trekken. Deze rit wordt dan ’s avonds afgesloten met een etentje.

Wat kost dat? 

Het lidgeld vastgelegd op 15 euro en geloof me daar krijg je heel wat voor in de plaats. De deelnames aan de activiteiten (ritten en reis) zijn gratis, uiteraard moet je wel instaan voor uw eigen onkosten (benzine, maaltijd ...).

Wens je lid te worden, stort dan 15 euro op onze rekening IBAN: BE11 9793 3423 7248, wens je graag nog wat extra informatie stuur dan een mailtje naar SMRsecretariaat@telenet.be  met de vraag om de nieuwsbrief door te sturen of contacteer iemand van het bestuur voor extra vragen.
 

Waarom zou ik aansluiten bij SMR?

Ben je een motorrijder die van gezelligheid houdt en graag elke maand een verrassende rit krijgt aangeboden, dan ben je hier aan het goede adres. Als je daarenboven ook nog eens wenst te proeven van een avontuurlijke reis dan zit je al helemaal gebeiteld.

Hopelijk mogen we je binnenkort verwelkomen! 

Bestuur

Matthys Michaël
Voorzitter

Joris Roegiers

Ludo De Bruyne

Contactpersonen SMR
IMG_20180804_132613
IMG_20180604_075500
IMG_20170923_105458
IMG_20180804_132658
bottom of page